Blandat

Behöver du någon som gör smide i Göteborg?

Letar du efter någon som kan detta med smide i Göteborg och som utför smide i Göteborg? Då kan du vända dig till Nykab. Detta företag sysslar med balkongräcken i smide så väl som att de även har andra tjänster. Dessa tjänster omfattar olika stålkonstruktioner eftersom att företaget i sig är en mekanisk verkstad. De vänder sig till kunder inom branschen mek och plåt.

I Göteborg kan du få balkongräcken i smide

När det gäller smide i Göteborg i form av snygga balkongräcken så är Nykab det rätta valet. De tillverkar gedigna smidesräcken efter dina önskemål. Du kan få en snygg, fransk balkong, eller en större balkong med ett räcke i smide. Just att satsa på smidesräcken och smidesbalkonger är inte fel. Det är tidlöst och det ger en exklusiv känsla till din balkong. Materialet i sig är även fritt från underhåll. Du kan använda det tillsammans med olika underlag. Som till exempelvis trä, sten, betong eller tegel.

Behöver du hjälp av en mekanisk verkstad?

Nykab är i grunden en mekanisk verkstad som gör jobb åt andra företag. Sedan start har de jobbat mot bilindustrin. Det med konstruktioner, tillverkningar och montage. De kan hjälpa dig med det du behöver, från idé till färdig produkt. De erbjuder även snabba leveranser så väl som korta serier. Hos dem hittar du även service samt förebyggande underhåll. Deras personal är mycket duktiga på detta med att svetsa och kan olika svetstekniker. De har även en bra maskinpark så väl som en bra svetshall. Besök gärna deras sida om du är nyfiken på vad de gör mer än bara smide.